Alexandra Sfîrlogea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Speranță pentru cei care au cu adevărat nevoie

405 RON Donatii stranse
81% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am constatat că ne plângem zilnic de ceva. Că ceva nu e bine, ceva ne lipsește. Că e mereu un lucru care ne supără.

Însă aș vrea să vă rog să facem împreună un exercițiu. Să ne spunem zilnic lucruri pentru care suntem recunoscători, pentru tot ce am primit și pentru fiecare zi în care facem ceva bun și frumos și să ne îndreptăm atenția spre cei care au cu adevărat nevoie de mai mult. Spre cei care au cu adevărat nevoie de mai bine și mai frumos.

De anul acesta îmi donez ziua de naștere.

Așadar, toate cadourile și gândurile voastre bune, aș vrea să fie îndreptate către cei de de la Hospice Casa Speranței.

O să fiu foarte fericită dacă am transforma cadoul meu în speranță pentru cei care au cu adevărat nevoie.

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

4 Donatii

Corina

150 RON
La mulți ani și la multe fapte bune!!! Love you! ❤️
13 Apr 2021
Cu drag pentru Alexandra și pentru cei care au cu adevărat nevoie de mai bine și mai frumos.
11 Apr 2021
La multi ani fericiti suflet frumos !Felicitari pt initiativa
09 Apr 2021
09 Apr 2021