Eva Nicoleta Burdusel - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Particip la Hope on Wheels ~ 2021 pentru o cauza draga mie

150 RON Donatii stranse
30% Complete
500 RON Target
1 Donatii
4 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Am descoperit pasiunea pentru sport datorită unui Galantom antrenat în România și am învățat că în comunitatea amatorilor de sport, mișcarea și faptele bune reprezintă un combo perfect. Practicarea unui sport - în sală sau în natură - ne îmbunătățește starea de sănătate, imunitatea, vitalitatea și, desigur, ne menține zâmbetul solar pe chip.

Participarea la competiții înseamnă să faci parte dintr-o comunitate de oameni senini, activi, cu suflet frumos, pregătiți să își depășească propriile limite și simultan ajutându-și coechipierii sau competitorii în momentele dificile. Vă îndemn să activăm spiritul de echipă! Sportul ne învață să fim atenți la semnalele pe care ni le transmitem corpul în timpul antrenamentelor. Haideți să acordăm grijă, timp, energie și semenilor noștri în suferință cărora le putem aduce un zîmbet pe chip prin efortul nostru în alergare sau pedalare și bunăvoința de a le fi alături cu un gând bun și de a face cunoscută cauza lor. Comunitatea înseamnă comuniune prin mișcare. 

Împreună ne-am propus să strângem suficiente fonduri cât să acoperim costul a 1000 de ședințe de kinetoterapie pentru pacienții HOSPICE Casa Speranței, ședințe care sprijină organismul în lupta contra cancerului, stimulează sistemul imunitar și ajută la recuperarea sau menținerea mobilității pacienților.

Vă mulțumesc și vă încurajez să îmbinați sportul cu bunătatea.   


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Hope on Wheels ~ 2021

GalantOM, Hope on Wheels, powered by Decathlon Avem nevoie de tine să ducem speranța mai departe la Hope on Wheels, powered by Decathlon. Pe 15 și 16 mai ieșim să pedalăm împreună, oriunde ne-

1 Donatii

Anonymous

150 RON
23 Apr 2021