Ionut Barliga - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Particip la Hope on Wheels ~ 2021 pentru o cauza draga mie

685 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
4 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

În weekend-ul 15-16 mai am decis să merg cu bicicleta pentru pacienții adulți și copii de la HOSPICE Casa Speranței, la a prima ediție a evenimentului Hope on Wheels.

Am depășit cu toții un an care ne-a redefinit realitatea, un an care ne-a arătat ca normal este, de fapt, doar o noțiune care definește obișnuința. Și am ajuns să ne reinventăm activitățile și să ne adaptăm astfel încât să facem lucrurile de care avem nevoie pentru a ne regăsi echilibrul.

Și, acesta este motivul pentru care aleg să particip la evenimentul de ciclism – Hope on Wheels. Pentru că știu că, împreună, putem reuși să îi ajutăm, pe pacienții HOSPICE Casa Speranței să își mențină echilibrul care este cu atât mai fragil, în această perioadă solicitată pentru noi toți.

Îmi doresc tare mult să le fiu de ajutor acestor oameni și  am decis să îmi fac acest profil care să vă inspire să îmi fiți alături. 
Împreună putem face mai mult bine! Eu îmi iau angajamentul să termin cursa la care m-am înscris și să vă amintesc de cauza HOSPICE cât de des pot.

Împreună cu ceilalți participanți la curse, ne-am propus să străngem suma necesară pentru 435 de vizite de îngrijire la domiciliul pacienților. 
Dacă doriți să îmi fiți alături în această mișcare, vă încurajez să faceți o donație și să vă bucurați de binele pe care îl putem face împreună.


Mulțumesc celor care au donat, celor care vor dona si celor care vor populariza aceasta actiune umanitara

Ionut Barliga


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Hope on Wheels ~ 2021

GalantOM, Hope on Wheels, powered by Decathlon Avem nevoie de tine să ducem speranța mai departe la Hope on Wheels, powered by Decathlon. Pe 15 și 16 mai ieșim să pedalăm împreună, oriunde ne-

6 Donatii

11 May 2021

Marga

150 RON
11 May 2021

Nerina

100 RON
10 May 2021
10 May 2021

Alina B.

80 RON
Succes!
10 May 2021

Anonymous

105 RON
Spor la km
18 Apr 2021