Sara Elekes Darabont - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Particip la Hope on Wheels ~ 2021 pentru o cauza draga mie

700 RON Donatii stranse
100% Complete
700 RON Target
4 Donatii
4 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

În weekend-ul 15-16 mai am decis să merg cu bicicleta pentru pacienții adulți și copii de la HOSPICE Casa Speranței, la a prima ediție a evenimentului Hope on Wheels.

Am decis sa ma inscriu in cursa pentru ca in inima mea am o mare dorinta de a ajuta. Mi-am propus sa strang 700 lei, acesta fiind costul internarii unui pacient pentru o zi.

Te invit sa facem binele impreuna si de aceea te rog sa te alaturi cauzei HOSPICE si sa ma ajuti printr-o donatie sa multiplicam binele facut de sponsorul acestui eveniment.

De asemenea te incurajez sa te inscri si tu la una dintre cursele din cadrul Hope on Wheels pentru a duce impreuna SPERANTA mai departe. Poti sa faci asta, oriunde te-ai afla, deci sper sa pedalezi si tu.

Împreună putem face mai mult bine! Eu îmi iau angajamentul să termin cursa la care m-am înscris și să vă amintesc de cauza HOSPICE cât de des pot.

Vă mulțumesc! :-) 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Hope on Wheels ~ 2021

GalantOM, Hope on Wheels, powered by Decathlon Avem nevoie de tine să ducem speranța mai departe la Hope on Wheels, powered by Decathlon. Pe 15 și 16 mai ieșim să pedalăm împreună, oriunde ne-

4 Donatii

22 Apr 2021
21 Apr 2021
100 RON
Sunt mândră de tine! Pedalare fericită și cu spor!
20 Apr 2021

Anonymous

100 RON
Mult succes! Te admir!
20 Apr 2021