Flavia Hurducas - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Speranță pe două roți pentru pacienții HOSPICE Casa Speranței

465 RON Donatii stranse
93% Complete
500 RON Target
8 Donatii
6 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

În weekendul 15-16 mai voi participa la evenimentul caritabil Hope on Wheels și voi dedica pacienților HOSPICE Casa Speranței cele două curse la care m-am înscris, ca ei să aibă parte de îngrijirea de care au atâta nevoie.
Îmi doresc tare mult să le fiu de ajutor acestor oameni greu încercați și știu că împreună putem face mai mult bine! De aceea îmi iau angajamentul să termin cele două curse și să vă amintesc de cauza HOSPICE cât de des pot. 

Dacă doriți să îmi fiți alături în această mișcare, vă încurajez să faceți o donație pentru a susține serviciile oferite gratuit de HOSPICE Casa Speranței și să vă bucurați de binele pe care îl putem face împreună.
Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Hope on Wheels ~ 2021

GalantOM, Hope on Wheels, powered by Decathlon Avem nevoie de tine să ducem speranța mai departe la Hope on Wheels, powered by Decathlon. Pe 15 și 16 mai ieșim să pedalăm împreună, oriunde ne-

8 Donatii

Anonymous

50 RON
Mult succes în tot ce faci!
06 May 2021
Have fun!!
06 May 2021

Sorina Hasu

30 RON
28 Apr 2021

Anonymous

30 RON
21 Apr 2021
Să te bucuri din plin de experiență și de fapta ta minunată!
21 Apr 2021
Un pic de bine
19 Apr 2021
19 Apr 2021
Hope
19 Apr 2021