Particip la Hope on Wheels ~ 2021 pentru o cauza draga mie

 

Patricia-Catalina Grosu Fundația HOSPICE Casa Speranței

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În weekend-ul 15-16 mai am decis să merg cu bicicleta pentru pacienții adulți și copii de la HOSPICE Casa Speranței, la a prima ediție a evenimentului Hope on Wheels.

Am depășit cu toții un an care ne-a redefinit realitatea, un an care ne-a arătat ca normal este, de fapt, doar o noțiune care definește obișnuința. Și am ajuns să ne reinventăm activitățile și să ne adaptăm astfel încât să facem lucrurile de care avem nevoie pentru a ne regăsi echilibrul.

Și, acesta este motivul pentru care aleg să particip la evenimentul de ciclism – Hope on Wheels. Pentru că știu că, împreună, putem reuși să îi ajutăm, pe pacienții HOSPICE Casa Speranței să își mențină echilibrul care este cu atât mai fragil, în această perioadă solicitată pentru noi toți.


Îmi doresc tare mult să le fiu de ajutor acestor oameni și  am decis să îmi fac acest profil care să vă inspire să îmi fiți alături. 
Împreună putem face mai mult bine! Eu îmi iau angajamentul să termin cursa la care m-am înscris și să vă amintesc de cauza HOSPICE cât de des pot.


Împreună cu ceilalți participanți la curse, ne-am propus să străngem suma necesară pentru 435 de vizite de îngrijire la domiciliul pacienților. 
Dacă doriți să îmi fiți alături în această mișcare, vă încurajez să faceți o donație și să vă bucurați de binele pe care îl putem face împreună.
Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

GalantOM, Hope on Wheels, powered by Decathlon Avem nevoie de tine să ducem speranța mai departe la Hope on Wheels, powered by Decathlon. Pe 15 și 16 mai ieșim să pedalăm împreună, oriunde ne-am afla și fiecare kilometru parcurs și înregistrat în această cursă caritabilă înseamnă speranță și alinare pentru pacienții adulți și copii care înfruntă diagnostice incurabile și

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Patricia-Catalina Grosu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Particip la Hope on Wheels ~ 2021 pentru o cauza draga mie