Lucian Benta - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Doneaza sau pedaleaza ! TU alegi cum doresti sa ajuti !

90 RON Donatii stranse
18% Complete
500 RON Target
3 Donatii
6 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

2020 a fost anul în care toți am învățat, cu adevărat, ce înseamnă să fii fragil. A fost anul în care cu toții am învățat ce înseamnă să devii vulnerabil și să nu poți să schimbi asta oricât de mult ți-ai dori. A fost anul în care am înțeles cu toții cât de greu este să fii nevoit să stai departe de ceilalți, în neputință. A fost anul în care, pentru cei care deja învățaseră lecțiile de mai sus, greul a cunoscut noi dimensiuni.

2021 este anul în care reînvățăm ce înseamnă împreună! Acel împreună care, construiește puțin câte puțin până se transformă în ceva uriaș!

Ajută-mă cu puțin ca, împreună, să oferim pacienților HOSPICE Casa Speranței 1000 de ședințe de kinetoterapie, atât de necesare în menținerea sau recuperarea mobilității, în stimularea sistemului imunitar și în sprijinirea organismului în lupta împotriva cancerului.

Este foarte simplu ! Poti sa ajuti donand bani sau pedaland , TU alegi cum doresti sa ajuti ! Ce alegi ? Efort financiar sau fizic ?

Cât de departe putem duce speranța împreună? Avem două zile la dispoziție să pedalăm, să punem speranța pe roți, oriunde am fi, în țară sau peste hotare.
Două zile în care pasiunea noastră pentru mersul pe bicicletă se transformă în ajutor pentru copiii și adulții cu boli incurabile îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței. Înscrierile sunt gratuite iar DECATHLON, sponsorul principal al evenimentului, va dona 1 euro pentru fiecare kilometru înregistrat în competiție, în beneficiul pacienților HOSPICE. Cursele HOPE on Wheels, powered by DECATHLON sunt:
-  Bike STARTER - 10 km
-  Bike for GOOD - 20 km
-  Bike MANIA - 40 km

Ce ai de făcut? 

Alege cursa și traseul care ți se potrivesc și înscrie-te aici: https://team.hospice.ro/evenimente/hope-on-wheels-2021/

În 15 sau 16 mai: 

- Monitorizează-ți cursa de bicicletă cu o aplicație de profil, pe telefon sau smartwatch
- Fă o postare publică pe pagina personală de Facebook cu un screenshot cu numărul de kilometri realizați și numărul de concurs, cu hashtag-ul #hopeonwheels și #decathlon
- Distribuie postarea în pagina evenimentului HOPE on WHEELS și pe platforma de înscrieri a competiției

Împreună ținem speranța aprinsă!

Hai alături de mine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Hope on Wheels ~ 2021

GalantOM, Hope on Wheels, powered by Decathlon Avem nevoie de tine să ducem speranța mai departe la Hope on Wheels, powered by Decathlon. Pe 15 și 16 mai ieșim să pedalăm împreună, oriunde ne-

3 Donatii

06 May 2021
21 Apr 2021
20 Apr 2021