George Rosca - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Poti fi erou de ziua mea

250 RON Donatii stranse
50% Complete
500 RON Target
4 Donatii
6 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru o cauza buna, eu am decis sa pedalez in cadrul evenimentului HOPE on WHEELS powered by DECATHLON. Alege sa faci si tu parte din poveste, donand pentru sustinerea a 1000 de ședințe de kinetoterapie care sprijină organismul în lupta contra cancerului, stimulează sistemul imunitar și ajută la recuperarea sau menținerea mobilității pacienților. Impreuna cu HOSPICE Casa Speranței poti fi si tu erou!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Hope on Wheels ~ 2021

GalantOM, Hope on Wheels, powered by Decathlon Avem nevoie de tine să ducem speranța mai departe la Hope on Wheels, powered by Decathlon. Pe 15 și 16 mai ieșim să pedalăm împreună, oriunde ne-

4 Donatii

Bravo Dragilor! De la Popici

50 RON
Sunteți geniali!
21 Apr 2021
20 Apr 2021

Anonymous

100 RON
20 Apr 2021
20 Apr 2021