Cristian Filip - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Pedalez alaturi de Team HOSPICE la Hope on Wheels. Gestul meu aduce mangaierea bolnavilor incurabili.

0 RON Donatii stranse
0% Complete
300 RON Target
0 Donatii
4 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

În weekend-ul 15-16 mai am decis să merg cu bicicleta pentru pacienții adulți și copii de la HOSPICE Casa Speranței, la a prima ediție a evenimentului Hope on Wheels.Împreună cu ceilalți participanți la curse, ne-am propus să străngem suma necesară pentru 435 de vizite de îngrijire la domiciliul pacienților. 

Dacă doriți să îmi fiți alături în această mișcare, vă încurajez să faceți o donație și să vă bucurați de binele pe care îl putem face împreună.
Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Hope on Wheels ~ 2021

GalantOM, Hope on Wheels, powered by Decathlon Avem nevoie de tine să ducem speranța mai departe la Hope on Wheels, powered by Decathlon. Pe 15 și 16 mai ieșim să pedalăm împreună, oriunde ne-

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!