Alexandru Suciu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Urc pentru cei ce urca la Dumnezeu

201 RON Donatii stranse
40.2% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alexandru Suciu, om liber, omul marii. Binecuvantat de Dumnezeu, vreau sa pot sa dau macar putin inapoi din ceea ce am primit. Egoist, am urcat pana acum mii de scari numai pentru mine, insa pe 24 ianuarie 2016 vreau sa urc toate cele 34 de etaje si 680 de trepte ale Sky Tower in continuu, si nu numai o data, ci intr-o stafeta de 24 de ore, alaturi de alti 5 oameni buni. De data asta, am ales sa alerg pentru o cauza cu care rezonez, si anume Fundatia HOSPICE Casa Sperantei.

Alerg pentru unul dintre pilonii oricarei societati civilizate, pentru sanatate. Pentru un viitor putin mai luminos pentru cei ce raman cu durerea. Pentru cei ce nu mai pot sa alerge. Pentru cei aflati in suferinta. Si pentru cei care merita sa fie ajutati in ultimele momente.

Eu mi-am propus 4 ore de efort continuu si strangerea a 500 de lei, insa inima imi tresalta de bucurie la gandul ca am putea sa strangem mai mult de atat. Indiferent cat decideti sa donati pentru aceasta cauza (10 lei, 20 lei, 50 lei sau mai mult de atat), vreau sa va multumesc anticipat si sa va asigur ca donatia voastra este inainte de orice altceva, o fapta buna, si nu o cheltuiala. Dumnezeu sa va binecuvanteze !

La final, va las niste cuvinte care imi sunt foarte dragi:

"The cure for anything is salt water. Sweat, tears or the sea" (Isak Dinesen)

Semnat,

Omul Mării


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Sky Run ~ 2016

Alearga in Team HOSPICE la SKYRUN - maratonul de alergare pe scari in cea mai inalta cladire din Romania – Bucharest Sky Tower, pe 23 ianuarie 2016. O cursa contra timp, pe scari, 34 de etaje, 680

7 Donatii

07 ian 2016
Felicitari, spor si inspiratie Alexandru <3
30 dec 2015
Run run run Alex! :)
29 dec 2015
28 dec 2015
Succes!
28 dec 2015

Anonymous

50 RON
24 dec 2015
Good deeds attract other good deeds!
16 dec 2015