George Enescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fiecare pas in plus conteaza, cu atat mai mult cu cat ar putea fi chiar ultimul.

265 RON Donatii stranse
35.333333333333% Complete
750 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Te-ai intrebat vreodata cat de aproape este sfarsitul? Cel mai probabil aceasta idee iti da fiori si de aceea ai incercat sa o eviti. Exista insa persoane aflate in ipostaza in care sfarsitul este o certitudine. Si atunci ce ramane de facut? Personal, imi este imposibil sa raspund la aceasta intrebare. Dar exista o echipa care stie foarte bine ce are de facut, reprezentata de Fundatie HOSPICE Casa Sperantei. Si cu aceasta ocazie iti propun un pact.
Daca imi esti prieten, am increderea ca impartasesti aceleasi viziuni despre viata ca si mine. Am certitudinea ca stii cat de importanta este activitatea fizica si ce impact are aceasta asupra unui individ sau asupra unei comunitati. Si mai am increderea ca vei sustine neconditionat aceasta cauza. Gandeste-te doar ce si cat ai fi dispus sa sacrifici stiind ca maine este ultima zi in care vei mai putea alerga.
La polul opus, daca nu ma simpatizezi (si stiu ca nu sunteti deloc putini), te provoc la un duel. Tu donezi, iar pentru fiecare 10 lei donati eu voi urca in alergare 34 de etaje. Pana cand? Ei bine, tu decizi. Exista insa o limita de 24 de ore in care vei putea castiga acest duel ;)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Sky Run ~ 2016

Alearga in Team HOSPICE la SKYRUN - maratonul de alergare pe scari in cea mai inalta cladire din Romania – Bucharest Sky Tower, pe 23 ianuarie 2016. O cursa contra timp, pe scari, 34 de etaje, 680

5 Donatii

Dana si Florin

44 RON
Bafta!
14 ian 2016

Catalin Toda

150 RON
Succes!
07 ian 2016

Anonymous

30 RON
05 ian 2016
Felicitari pentru eveniment
04 ian 2016
Felicitari, spor si inspiratie George <3
30 dec 2015