Raul Nistor - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Ajuta-i si tu pe cei care se lupta cu o boala incurabila!

975 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii
6 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Am decis sa particip in weekendul 15-16 mai 2021 la evenimentul caritabil "Hope on Wheels" organizat de Hospice Casa Sperantei in parteneriat cu Decathlon. Concret, voi pedala in 2 curse diferite (de 20 km si de 40 km) pentru a strange bani pentru pacientii cu boli incurabile care sunt ingrijiti de catre Fundatia Hospice Casa Sperantei. De ce am ales sa fac acest lucru? Consider ca, in aceste vremuri extrem de dificile, pacientii cu boli incurabile din Romania ar trebui sa primeasca si mai multa atentie si ajutor ca pana acum. Ei nu trebuie sa fie uitati, ci dimpotriva, trebuie sprijiniti si incurajati mai mult ca niciodata in lupta cu boala. In acest sens, iti lansez o provocare:

Ajută-mă cu o donatie pentru ca, împreună, să oferim pacienților HOSPICE Casa Speranței 1000 de ședințe de kinetoterapie, atât de necesare în menținerea sau recuperarea mobilității, în stimularea sistemului imunitar și în sprijinirea organismului în lupta împotriva cancerului.

De asemenea, te incurajez sa participi si tu la evenimentul "Hope on Wheels" contribuind astfel la strangerea de fonduri si, totodata, testandu-ti fortele pe bicicleta. Iti garantez ca, indiferent de lungimea pe care decizi sa o parcurgi cu bicicleta, acei kilometri vor fi cei mai usori pe care ii vei parcurge vreodata daca te vei gandi ca efortul tau ii ajuta enorm pe pacientii bolnavi de cancer.

Împreună ținem speranța aprinsă! Hai alături de mine!

Cu apreciere si speranta,

Raul


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Hope on Wheels ~ 2021

GalantOM, Hope on Wheels, powered by Decathlon Avem nevoie de tine să ducem speranța mai departe la Hope on Wheels, powered by Decathlon. Pe 15 și 16 mai ieșim să pedalăm împreună, oriunde ne-

9 Donatii

Anonymous

100 RON
Succ3ss!
04 May 2021

Anonymous

100 RON
Bravo!
28 Apr 2021
"burn fat not oil"
23 Apr 2021
Go go go! ✌🏼
23 Apr 2021
Bafta! Sa fie de folos.
23 Apr 2021

Anonymous

150 RON
23 Apr 2021
23 Apr 2021
23 Apr 2021

Anonymous

100 RON
23 Apr 2021