Dăruiește-le speranță pacienților cu boli incurabile!

 

Ana Elisabeta Beliu Fundația HOSPICE Casa Speranței

72.5% Complete
725 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
12
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Îmi doresc ca și TU să alegi să faci parte din povestea HOPE on WHEELS. Poți dona oricât îți permiți sau te poți înscrie pentru a pedala spentru această cauză bună. Ori le poți face pe ambele! Orice ai alege, efortul tău va însemna foarte mult pentru pacienții HOSPICE Casa Speranței!

Evenimentul își propune să strângă suficiente fonduri pentru 1000 de ședințe de kinetoterapie care sprijină organismul, stimulează sistemul imunitar și ajută la recuperarea sau menținerea mobilității pacienților cu boli incurabile. Poți afla mai multe pe: http://team.hospice.ro/evenimente/hope-on-wheels-2021/

Eu cred în puterile noastre, adunate laolaltă, de a pune pe picioare proiecte mărețe! Și m-am înscris la HOPE on WHEELS cu gândul că pot pedala în sprijinul pacienților care au nevoie de susținere pentru a merge mai departe.

Adaugă și tu speranță! Pedalând, donând sau distribuind această campanie către cunoscuții tăi.

Cât de departe crezi că putem duce speranța împreună?


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

GalantOM, Hope on Wheels, powered by Decathlon Avem nevoie de tine să ducem speranța mai departe la Hope on Wheels, powered by Decathlon. Pe 15 și 16 mai ieșim să pedalăm împreună, oriunde ne-am afla și fiecare kilometru parcurs și înregistrat în această cursă caritabilă înseamnă speranță și alinare pentru pacienții adulți și copii care înfruntă diagnostice incurabile și

 

12 Donații

Anonymous

30 RON
14 May 2021

Anonymous

15 RON
14 May 2021

Anonymous

30 RON
14 May 2021

Catalina A.

45 RON
13 May 2021

Anonymous

75 RON
07 May 2021
27 Apr 2021

Silviu N.

155 RON
27 Apr 2021

Anonymous

10 RON
27 Apr 2021
27 Apr 2021
La multi ani, Ana!
27 Apr 2021

Anonymous

100 RON
27 Apr 2021

Anonymous

75 RON
24 Apr 2021
Ana Elisabeta Beliu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Dăruiește-le speranță pacienților cu boli incurabile!