Ana Elisabeta Beliu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Pedalăm și donăm pentru copiii și adulții cu boli incurabile

605 RON Donatii stranse
60.5% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
4 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Îmi doresc ca și TU să alegi să faci parte din povestea HOPE on WHEELS. Poți dona oricât îți permiți sau te poți înscrie pentru a pedala spentru această cauză bună. Ori le poți face pe ambele! Orice ai alege, efortul tău va însemna foarte mult pentru pacienții HOSPICE Casa Speranței!

Evenimentul își propune să strângă suficiente fonduri pentru 1000 de ședințe de kinetoterapie care sprijină organismul în lupta contra cancerului, stimulează sistemul imunitar și ajută la recuperarea sau menținerea mobilității pacienților. Poți afla mai multe pe: http://team.hospice.ro/evenimente/hope-on-wheels-2021/

Eu cred în puterile noastre, adunate laolaltă, de a pune pe picioare proiecte mărețe! Și m-am înscris la HOPE on WHEELS cu gândul că pot pedala în folosul altora.

Adaugă și tu speranță! Pedalând, donând sau distribuind această campanie către cunoscuții tăi.

Cât de departe crezi că putem duce speranța împreună?


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Hope on Wheels ~ 2021

GalantOM, Hope on Wheels, powered by Decathlon Avem nevoie de tine să ducem speranța mai departe la Hope on Wheels, powered by Decathlon. Pe 15 și 16 mai ieșim să pedalăm împreună, oriunde ne-

8 Donatii

Anonymous

75 RON
07 May 2021
27 Apr 2021

Silviu N.

155 RON
27 Apr 2021

Anonymous

10 RON
27 Apr 2021
27 Apr 2021
La multi ani, Ana!
27 Apr 2021

Anonymous

100 RON
27 Apr 2021

Anonymous

75 RON
24 Apr 2021