Bianca Ilea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Particip la Hope on Wheels ~ 2021

150 RON Donatii stranse
30% Complete
500 RON Target
1 Donatii
6 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

2021 este anul în care reînvățăm ce înseamnă împreună! Acel împreună care, construiește puțin câte puțin până se transformă în ceva uriaș!

Dacă îți place să biciclești și să ajuți o cauză în același timp, te poți înscrie la Hope on Wheels, sau poți dona pe pagina mea Galantom.

Împreună strângem fonduri pentru a oferi pacienților HOSPICE Casa Speranței 1000 de ședințe de kinetoterapie, necesare în menținerea sau recuperarea mobilității, în stimularea sistemului imunitar și în sprijinirea organismului în lupta împotriva cancerului.

Hai să ajutăm, biciclind împreună!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Hope on Wheels ~ 2021

GalantOM, Hope on Wheels, powered by Decathlon Avem nevoie de tine să ducem speranța mai departe la Hope on Wheels, powered by Decathlon. Pe 15 și 16 mai ieșim să pedalăm împreună, oriunde ne-

1 Donatii

Anonymous

150 RON
26 Apr 2021