Claudia-Amalia Dumitrovici - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Particip la Hope on Wheels ~ 2021 pentru o cauza draga mie

30 RON Donatii stranse
6% Complete
500 RON Target
1 Donatii
6 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

HOSPICE Casa Speranței este locul care mi-a arătat cum durerea poate fi alinată pentru a face loc momentelor plăcute. Aici nu se oferă doar viață ci și calitatea acesteia împreună cu fericire în fiecare moment dacă se poate.

Sunt voluntară aici doar de un an jumătate, dar de când am început nu a existat zi în care să nu mă gândesc cum să ajut această cauză atât de dragă mie. Cu fiecare ocazie oferită mă implic. Am hotărât să nu particip doar la partea de organizare a evenimentului ci să fiu și eu un participant și galantom. Așa că m-am înscris la cursele de 40 si 20 de kilometri și acum apelez la toate persoanele cu suflet bun să doneze pentru pacienții de la Hospice Casa Speranței. Orice sumă mică sau mare ajută enorm.

Pentru a fi lucrurile mai interesante, mai ofer un motiv pentru care să donezi. Cei care fac o donație oricât de mică îmi pot trimite o provocare în privat pe instagram (amalia.c.dumitrovici) sau facebook (Amalia Claudia). Dacă o să ajung la tagetul de 500 de lei o să aleg cea mai populară provocare și o voi posta. Dacă îl dublăm, o să fie două provocări și continuăm. 1f642.png

Împreună ținem speranța aprinsă!

Hai alături de mine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Hope on Wheels ~ 2021

GalantOM, Hope on Wheels, powered by Decathlon Avem nevoie de tine să ducem speranța mai departe la Hope on Wheels, powered by Decathlon. Pe 15 și 16 mai ieșim să pedalăm împreună, oriunde ne-

1 Donatii

Anonymous

30 RON
26 Apr 2021