Becky - - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Impreuna aducem speranta pacientilor HOSPICE

1,120 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta am hotarat in loc de a primi cadouri pentru ziua mea, sa donam cu totii. Impreuna, asiguram continuitatea ingrijirilor gratuite pentru copiii si adultii cu boli incurabile!

This year for my birthday, I would like to encourage you to donate together with me, instead of spending on a birthday gift. Together we can ensure the continuity of free care for children and adults with incurable diseases!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

5 Donatii

Happy birthday:)
14 May 2021

Anonymous

100 RON
14 May 2021

DFE team

520 RON
La multi ani, Beckysooor!!
14 May 2021
11 May 2021

Anonymous

50 RON
Dumnezeu sa-ti rasplateasca inmiit generozitatea ta!
26 Apr 2021