Bogdan Godea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Particip la Hope on Wheels ~ 2021 pentru o cauza nobila

126 RON Donatii stranse
25.2% Complete
500 RON Target
2 Donatii
6 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 15-16 mai voi pedala pentru o cauza nobila. Pentru fiecare km parcurs de mine Decathlon doneaza cate 1 euro. Rog biciclistii sa imi urmeze exemplul. Oricum mergem cu bicicleta pentru placerea si sanatatea noastra! Haideti sa o facem si pentru altii!  Prietenii care nu pedaleaza au aici un link unde pot dona direct bani!

Ajută-mă cu puțin ca, împreună, să oferim pacienților HOSPICE Casa Speranței 1000 de ședințe de kinetoterapie, atât de necesare în menținerea sau recuperarea mobilității, în stimularea sistemului imunitar și în sprijinirea organismului în lupta împotriva cancerului.

Hai alături de mine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Hope on Wheels ~ 2021

GalantOM, Hope on Wheels, powered by Decathlon Avem nevoie de tine să ducem speranța mai departe la Hope on Wheels, powered by Decathlon. Pe 15 și 16 mai ieșim să pedalăm împreună, oriunde ne-

2 Donatii

Felicitari pt initativa si spor la pedalat!
03 May 2021

Gabriela

75 RON
03 May 2021