Oana Răchită - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Particip la Hope on Wheels ~ 2021 pentru o cauza draga mie

105 RON Donatii stranse
21% Complete
500 RON Target
2 Donatii
4 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut. Tauriel (bicicleta mea iubita) si cu mine participam la o cursa caritabila. Dupa cum stii (cei care ma cunosc, bineinteles) sunt o persoana destul de modesta si in marea majoritate a cazurilor :))) nu ma laud cu faptele mele de bine (aici este o exceptie rara, dar din motive nobile). Iti propun sa faci un experiment: parcurge pe jos sau cu bicicleta sau chiar cu transportul in comun, orice drum pe care l-ai avea, fie ca este spre servici, fie ca este pana la magazin sau intr-o vizita la un prieten iar banii de benzina pe ziua respectiva, doneaza-i pentru aceasta cauza, oricat ar fi ei de putini (conteaza orice suma) sau daca nu ai masina, continua sa faci acest experiment (in cazult tau, viata de zi cu zi :) ) si doneaza sa zicem o masa de fast food in detrimentul unei salate facute in casa (este mai ieftina decat cea cumparata, deci automat mai multi pentru donatie ;). Ca si beneficii enumer o fapta buna pentru cauza, o fapta buna pentru mediu inconjurator, o fapta buna pentru sanatatea ta atat fizica cat si psihica etc. Deci cate fapte bune?? Daca ai citit pana in acest punct, respectele mele.  Ajută-mă cu puțin ca, împreună, să oferim pacienților HOSPICE Casa Speranței 1000 de ședințe de kinetoterapie, atât de necesare în menținerea sau recuperarea mobilității, în stimularea sistemului imunitar și în sprijinirea organismului în lupta împotriva cancerului.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Hope on Wheels ~ 2021

GalantOM, Hope on Wheels, powered by Decathlon Avem nevoie de tine să ducem speranța mai departe la Hope on Wheels, powered by Decathlon. Pe 15 și 16 mai ieșim să pedalăm împreună, oriunde ne-

2 Donatii

Anonymous

30 RON
06 May 2021

Anonymous

75 RON
06 May 2021