Anamaria Tataru - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Dream. Run. Do.

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru că fiecare dintre noi avem vise pe care vrem să le îndeplinim! Fie că vrem să avem succes, să schimbăm lumea, să fim cei mai buni sau pur și simplu să trăim frumos - sunt visele noastre. Și fiecare dintre noi, într-o situație sau alta, ne bizuim pe ajutorul altcuiva: de la cei dragi, care ne zic o vorbă bună, la simpli necunoscuți care ne întind o mână atunci când ne așteptăm mai puțin. Orice vis e important!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Sky Run ~ 2016

Alearga in Team HOSPICE la SKYRUN - maratonul de alergare pe scari in cea mai inalta cladire din Romania – Bucharest Sky Tower, pe 23 ianuarie 2016. O cursa contra timp, pe scari, 34 de etaje, 680

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!