Cercetașii României, Centrul Local Ion Soiu Cristian, participă la Hope on Wheels ~ 2021 pentru o cauză dragă nouă

 

Bogdana Grapa Fundația HOSPICE Casa Speranței

90% Complete
450 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

2020 a fost anul în care toți am învățat, cu adevărat, ce înseamnă să fii fragil. A fost anul în care cu toții am învățat ce înseamnă să devii vulnerabil și să nu poți să schimbi asta oricât de mult ți-ai dori. A fost anul în care am înțeles cu toții cât de greu este să fii nevoit să stai departe de ceilalți, în neputință. A fost anul în care, pentru cei care deja învățaseră lecțiile de mai sus, greul a cunoscut noi dimensiuni.

2021 este anul în care reînvățăm ce înseamnă împreună! Acel împreună care, construiește puțin câte puțin până se transformă în ceva uriaș!

Ajutați-ne cu puțin ca, împreună, să oferim pacienților HOSPICE Casa Speranței 1000 de ședințe de kinetoterapie, atât de necesare în menținerea sau recuperarea mobilității, în stimularea sistemului imunitar și în sprijinirea organismului în lupta împotriva cancerului.

Lupișorii, cei mai mici dintre cercetași sunt Gata oricând pentru a da o mână de ajutor! Vă rugăm să ne ajutați, să ajutăm mai departe! Noi o să pedalăm sâmbătă pentru a transforma km parcurși în donații pentru cauza noastră!

Împreună ținem speranța aprinsă!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

GalantOM, Hope on Wheels, powered by Decathlon Avem nevoie de tine să ducem speranța mai departe la Hope on Wheels, powered by Decathlon. Pe 15 și 16 mai ieșim să pedalăm împreună, oriunde ne-am afla și fiecare kilometru parcurs și înregistrat în această cursă caritabilă înseamnă speranță și alinare pentru pacienții adulți și copii care înfruntă diagnostice incurabile și

 

4 Donații

15 May 2021

Anonymous

150 RON
15 May 2021
10 May 2021
Gata Oricând! :-)
10 May 2021
Bogdana Grapa : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Cercetașii României, Centrul Local Ion Soiu Cristian, participă la Hope on Wheels ~ 2021 pentru o cauză dragă nouă