Schimbarea incepe cu tine. Haide sa facem ceva frumos impreuna!

 

Diana-Elena Hosu-Durnea Fundația HOSPICE Casa Speranței

12% Complete
120 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ai stat vreodata sa te gandesti cat de unici si frumosi suntem prin simplul fapt ca existam? Ti-ai luat timp astazi sa fii recunoscator pentru tot ceea ce ai si tot ceea ce esti? Viata este atat de fragila si imprevizibila incat nu are rost sa stam sa cugetam la nesfarsit asupra lucrurilor pe care nu le putem controla. Ceea ce putem face - aici si acum - este sa actionam. Om cu om, suflet cu suflet putem face ceva cu adevarat pretios pentru altcineva. 

Nu-mi sta in fire sa expun tot timpul ceea ce gandesc sau simt pe internet, fiind si prima oara cand fac un fundraising, insa imi sta in fire sa actionez pentru lucrurile in care cred, si cred in dorinta arzatoare care sade in interiorul fiecaruia de a ajuta, de a face bine cuiva. 

De asemenea nu-s nici cea mai sportiva persoana, dar tot am decis sa INCERC si sa pedalez cei 20 de km la HOPE on the wheels, alaturi de cativa prieteni dragi, pentru ca doar impreuna reusim! Just do it! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

GalantOM, Hope on Wheels, powered by Decathlon Avem nevoie de tine să ducem speranța mai departe la Hope on Wheels, powered by Decathlon. Pe 15 și 16 mai ieșim să pedalăm împreună, oriunde ne-am afla și fiecare kilometru parcurs și înregistrat în această cursă caritabilă înseamnă speranță și alinare pentru pacienții adulți și copii care înfruntă diagnostice incurabile și

 

4 Donații

Doamne ajută tuturor!
16 May 2021

Cristina Hosu-Durnea

30 RON
Sa avem grijă să prețuim viața! ❤
12 May 2021

Anonymous

30 RON
11 May 2021
11 May 2021
Diana-Elena Hosu-Durnea : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Schimbarea incepe cu tine. Haide sa facem ceva frumos impreuna!