HOPE on WHEELS - o rază de speranță pentru CASA SPERANŢEI!

 

Roxana Popescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
540 RON
Sumă strânsă
100 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Vreau să pun și eu speranța pe roți, așa că pe 15 mai, pedalez pentru o cauză bună.

Scopul este acela de a le oferi ședințe de kinetoterapie copiilor și adulților cu boli incurabile, îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței.

Poți susține și tu această cauză alături de mine, pentru ca împreună să ducem speranța mai departe.

Donează și tu, accesând link-ul de mai jos!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

GalantOM, Hope on Wheels, powered by Decathlon Avem nevoie de tine să ducem speranța mai departe la Hope on Wheels, powered by Decathlon. Pe 15 și 16 mai ieșim să pedalăm împreună, oriunde ne-am afla și fiecare kilometru parcurs și înregistrat în această cursă caritabilă înseamnă speranță și alinare pentru pacienții adulți și copii care înfruntă diagnostice incurabile și

 

7 Donații

Anonymous

30 RON
14 May 2021
Succes!
14 May 2021
13 May 2021
150 RON
Draga Roxana, Felicitari pentru initiativa si curaj la pedalare! AB
13 May 2021

Romeo Santos

30 RON
Gustoso 🙂
13 May 2021
13 May 2021

Tudor Vasile

30 RON
Hai, Roxana!
13 May 2021