Pasi mici pentru o cauza mare

 

Alexandru Oprea Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
1,605 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Într-o lume în care poți fi orice, fii bun!


Așa cum v-am obișnuit, în fiecare an aleg să alerg la diferite curse. Anul trecut, din păcate, a fost ceva mai dificil așa că v-am scutit de pozele de la finish cu medalia la gât. :)


Au fost totuși două curse pe care nu le-am ratat și pe care nu le ratez nici anul acesta: Transnow și Transmaraton. Ambele curse îmi sunt dragi din doua motive:

1. Sunt pe Transfagarasan;


2. Sunt pentru Hospice al cărui "ambasador" sunt de 7 ani.

Alerg pentru copiii și adulții care infruntă boli incurabile și care, în plină pandemie, au nevoie de sprijinul nostru mai mult ca oricând .Hospice este poate singura șansa a celor care nu vor să renunțe la luptă iar fiecare donație se va transforma în ajutor pentru aceștia.

Așa că vă rog și anul acesta să mă susțineți și să donați pentru ei.

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Transmaraton este o competiÈ›ie sportivă (zeceton, semimaraton, treizeciton, maraton È™i ultramaraton) organizată în sprijinul a două cauze: AsociaÈ›ia Pădurea Copiilor È™i HOSPICE Casa SperanÈ›ei. Aflat la cea de-a zecea ediÈ›ie, Transmaraton promovează alergarea în aer liber, în orice condiÈ›ii meteorologice, încurajându-È™i alergătorii să facă strângere de fonduri pentru cele douÄ

 

11 Donații

Rux

100 RON
12 Sep 2021

Anonymous

150 RON
10 Sep 2021
150 RON
19 Aug 2021
14 Aug 2021
O onoare sa pot sa ajut cu putin pentru o cauza mare! Succes in ceea ce faci!
14 Aug 2021

RB

100 RON
Chapeau bas!
14 Aug 2021
30 RON
Felicitări!
08 Aug 2021

Anonymous

150 RON
02 Aug 2021

Anonymous

450 RON
02 Aug 2021

Anonymous

150 RON
02 Aug 2021

Anca A

75 RON
Succes!
02 Aug 2021
Alexandru Oprea : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Pasi mici pentru o cauza mare