De ziua mea, dăruiți-mi flori!

 

Anda Marin Fundația HOSPICE Casa Speranței

71% Complete
355 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Îmi plac foarte mult florile. Este adevărat. Îmi plac deoarece îmi inspiră speranță, optimism, creativitate, determinare și senin. Îmi plac buchetele făcute de mine sau cumpărate, deopotrivă.

În general, florile (tăiate) sunt efemere. Așa că, de ziua mea, doresc flori sub o altă formă - donații pentru cei care au nevoie mare de ajutor: bolnavii de cancer din România, cei care sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Cu ajutorul donațiilor, pot fi asigurate serviciile oferite de Hospice gratuit pacienților oncologici (de exemplu, o donație de 15 lei asigură masa caldă unui pacient din centrele de zi, iar 30 de lei acoperă costul transportului echipei medicale pentru 3 vizite la domiciliu). 

Te invit să îmi faci cadou o floare sau câteva, poate ușor-ușor, iese un buchet.

Și dacă îți place ideea, poți dona și tu ziua de naștere - pentru Hospice sau altă cauză dragă ție.

 

Vă mulțumesc din suflet pentru flori!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

La multi ani, Anda!
30 May 2021

Anonymous

50 RON
La mulți ani!
29 May 2021
150 RON
27 May 2021

Rux

75 RON
La multi ani! 💐❤️
21 May 2021
La mulți ani cu parfum de frezii, dragă Anda! 💕
21 May 2021