Andreea Manila - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Raising money for Hospice Casa Sperantei Brasov

1,820 RON Donatii stranse
91% Complete
2,000 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

For my Birthday this year I would very much like your help in raising money for Hospice Casa Sperantei Brasov - my hometown. I’ve chosen this non -profit because their mission means a lot to me and I hope you ‘ll consider contributing as a way of celebrating with me. Every little bit will help get one more person at the end -of-life and their families access to compassionate, caring , expert and professional hospice and grief support .


I thank you dearly!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

10 Donatii

02 Jun 2021
01 Jun 2021

Andrea Perugini

200 RON
01 Jun 2021

Anonymous

200 RON
01 Jun 2021
29 May 2021
La multi ani om minunat!! Te iubim mult!
29 May 2021
200 RON
29 May 2021
❤️
28 May 2021

Anonymous

150 RON
28 May 2021
28 May 2021