PENTRU EI, nu voi obosi niciodată!!! ❤️❤️

 

HORIA VATAMANU-COANTA Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
1,200 RON
Sumă strânsă
750 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nu am cel mai bun an din punct de vedere fizic, dar îmi dau seama că îmi pot reveni oricând și pot merge, pot alerga, pot călători, pot bea un pahar cu vin, pot mânca o prăjitură mult prea dulce, pot citi o carte sau viziona un film... toate acestea fără cel mai mic impediment!

De ce? Pentru că sunt sănătos! Sau cel puțin așa cred eu... unii dintre apropiați sunt de altă părere și poate că au dreptate... m-am îmbolnăvit, cam acum trei ani, de o afecțiune incurabilă, pe care sper să o duc pe picioare toată viața - măcar încă vreo trei-patru decenii... m-a contaminat Hospice Casa Speranței, cu a sa poveste din care nu citisem vreo filă până atunci, abia dacă îi știam coperta...

Pe 24 sau 25 iulie voi alerga 20 de kilometri pentru o frântură de bine în viața adevăraților suferinzi - eroii nu tocmai norocoși ai acestei povești... Mă va costa cam o oră și jumătate din viață, poate două, ceva picături de sudoare și un milimetru din talpa încălțărilor... dar aș face-o încă o dată și încă o dată, la nesfârșit... până la capătul drumului!!!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Aleargă oriunde pentru EI! EI sunt aduții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin. Pe EI nu-i putem uita în izolare! De aceea, păstrăm distanța și rămânem împreună sprijinul lor. Păstrăm tradiția de 12 ani și alergăm pentru ei, oriunde am fi. Înscrierile de anul acesta sunt gratuite și, mai mult decât atât, spon

 

9 Donații

Anonymous

10 RON
:)
25 Jul 2021

H&C

100 RON
Te sustinem cu drag!
25 Jul 2021
FELICITARI TINERE!
24 Jul 2021

Ralu Sandu

300 RON
🙏👏
22 Jul 2021

Cătălina Popescu

50 RON
👍👏❤
13 Jul 2021

Alina Radu

140 RON
13 Jul 2021
👏👏👏
12 Jul 2021
Poţi fi darnic cu argint şi cu aur, dar mai plăcut e omul care dăruieşte putin din tot sufletul. Felicitări, Horea! Ceea ce faci tu, ne inspira pe toti să fim mai buni.
06 Jul 2021
05 Jul 2021
HORIA VATAMANU-COANTA : Fundația HOSPICE Casa Speranței
PENTRU EI, nu voi obosi niciodată!!! ❤️❤️