Anamaria Pintea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

50km pentru Hospice Casa Speranței

1,285 RON Donatii stranse
25.7% Complete
5,000 RON Target
12 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta revin cu mari emoții pe Transfăgărășan. De ce emoții? Pentru că voi încerca să alerg 50km și voi încerca să strâng cât mai multe donații pentru pacienții Hospice.
Iar pentru asta am nevoie din nou de ajutorul vostru.

De ce am ales să alerg 50km ?
Pentru că este o distanță care mă sperie, pentru că mi se pare greu, pentru că mi se pare aproape imposibil, pentru că știu cât de tare o să mă doară tot corpul, pentru că știu că voi avea multe momente în care îmi voi dori să renunț la cursă.


Dar mai știu că nu voi renunța, că voi merge înainte, pas cu pas, pentru că acolo pe Transfăgărășan nu alerg pentru mine - alerg pentru pacienții Hospice, alerg pentru cei care luptă pentru fiecare zi în plus, pentru încă puțin timp alături de familiile și cei dragi lor. Cu toții avem sau cunoaștem pe cineva drag care este nevoit să lupte cu o boala grea, incurabilă.

Eu alerg, tu donezi, iar împreună facem un BINE, aducem SPERANȚĂ și puțină BUCURIE celor atât de greu încercați!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Transmaraton ~ 2021

Transmaraton este o competiție sportivă (zeceton, semimaraton, treizeciton, maraton și ultramaraton) organizată în sprijinul a două cauze: Asociația Pădurea Copiilor și HOSPICE Casa Speranțe

12 Donatii

15 Sep 2021
Succes!
09 Sep 2021
Energie!!!
07 Sep 2021

Anonymous

50 RON
Follow your dreams
03 Sep 2021
02 Sep 2021
100 RON
01 Sep 2021

Bizon

105 RON
Îți tin pumnii
31 Aug 2021
30 Aug 2021

Anonymous

150 RON
Succes! 🏃‍♀️
28 Aug 2021
Go Ana!
26 Aug 2021
25 Aug 2021

Anonymous

100 RON
10 Aug 2021