Ioana Siman alearga pentru HOSPICE la Bucharest International Half Marathon 2014

 

Ioana Siman Fundația HOSPICE Casa Speranței

75% Complete
300 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
5
Donații

Buna!

 Sunt Ioana Siman si iubesc sportul pentru fluiditatea sa. Iubesc faptul ca prin sport se poate apela la o gama intreaga de emotii. De la emotia transmisa de familia sau prietenii care te sustin, de la motivul intim pentru care te-a facut sa participi la un concurs, dar in special de la credinta ca poti ajuta pe cineva doar prin prezenta ta. 

 Cu totii avem nevoie de ajutor. Cu totii putem sa dam o mana de ajutor. Sunt de parere ca nu trebuie sa contorizam cat ajutor dam si cat primim sau sa avem grija ca intre cele doua sa fie mereu un echilibru. De-a lungul participarii mele la concursuri am impartit asfaltul/bazinul cu oameni care au trecut ei insisi prin incercari grele, dar care au gasit curajul si forta sa ajute o cauza sociala la randul lor. Este atat de antrenant sa alergi langa oameni care vor sa ajute, o sa va rog sa ma credeti pe cuvant! 

 De exemplu, la maratonul din Bucuresti din luna octombrie 2013 au trecut pe langa mine “coechipierii” din Team HOSPICE care au alergat “legati de cauza HOSPICE”, cum s-au autointitulat. Au generat o energie atat de frumoasa impreuna, incat sunt sigura ca au transmis-o mai departe atat sportivilor, cat si oamenilor de pe margine. Pe mine personal m-a motivat teribil de mult sa ii vad acolo. Si asa am continuat sa fiu la randul meu “legata” de HOSPICE. De asemenea, a vedea ca la centrul HOSPICE din Bucuresti au contribuit atatia sportivi si sustinatori ai acestora imi da un sentiment greu de pus in cuvinte. In toate aceste evenimente, energia voluntarilor HOSPICE si zelul tuturor participantilor la evenimentele care au sustinut construirea centrului sunt cu adevarat remarcabile.

 De aceea va invit ca o parte din energia cu care ne trezim zilnic sa o directionam catre ajutorul acestui ONG care ajuta atat de multi romani. Ajuta-ma ca in alergare, inot sau bicicleta,sa pot sa fiu alaturi de HOSPICE Casa Sperantei si in 2014 si sa facem cauza lor sa devina cat mai vizibila in Romania.


Orice ajutor este binevenit!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Îți multumim pentru că vrei să alergi pentru noi la SemiMaratonul Internațional București pe 17-18 mai 2014! Dacă ești pregătit pentru această provocare și îți dorești să strângi fonduri pentru HOSPICE Casa Speranței, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înregistrare de mai jos. Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm ca efortul

 

5 Donații

Bafta Ioana!
29 Mar 2014
Mult succes! Sunt alaturi de tine
31 Mar 2014
28 Mar 2014
Felicitari pentru initiativa si suport! Sunt alaturi de tine si de aceasta cauza
28 Mar 2014
Nini ai grije!
28 Mar 2014