SORIN COSTEA - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Particip la Crosul Aleargă TU pentru EI, powered by MIELE ~ 2021 pentru o cauza draga mie

405 RON Donatii stranse
81% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Vara asta ne-a adus tuturor o rază de speranță. Ne dorim cu toții normalul pe care l-am lăsat în urmă și avem, acum mai mult decât oricând, speranța că reîntoarcerea la bine e posibilă. Dar să ne amintim că pentru unii dintre noi normalul s-a schimbat definitiv. Și că, speranța lor la mai bine este susținută de voința noastră, a celorlalți.

Alege să fii dintre cei prezenți. Eu alerg pentru EI! Hai alături de mine, și susține cu puțin speranța lor. Pentru că fiecare pas și fiecare donator contează!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ 2021

Aleargă oriunde pentru EI! EI sunt aduții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin. Pe EI nu-i putem uita în izolare! De aceea, păstr

3 Donatii

Denisa Festila

150 RON
24 Jul 2021

Anonymous

150 RON
22 Jul 2021

Anonymous

105 RON
14 Jul 2021