Alina Rogojan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru a sprijini organizația caritabilă HOSPICE Casa Speranței

450 RON Donatii stranse
90% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cu doar câțiva lei - sau câteva mii de pași - poți sprijini copii și adulți aflați în situații extreme, oameni care au în permanență nevoie de ajutor - și pe care organizația caritabilă HOSPICE Casa Speranței îi ajută în limita posibilităților financiare. Haideți să contribuim fiecare, atât cât putem, ca acele limite să dispară. E întotdeauna loc de făcut bine. Iar binele începe, de fiecare dată, cu un singur pas.

Vă invit să îl facem - să alergăm - împreună.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ 2021

Aleargă oriunde pentru EI! EI sunt aduții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin. Pe EI nu-i putem uita în izolare! De aceea, păstr

3 Donatii

20 Jul 2021

Anonymous

30 RON
20 Jul 2021
felicitari pentru exemplul personal
20 Jul 2021