Alerg pentru Ei, alerg cu bucurie pentru pacientii HOSPICE Casa Sperantei!

 

Claudia Neciu Fundația HOSPICE Casa Speranței

70% Complete
350 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Oriunde m-as afla in weekend-ul 24.07-25.07.2021, voi participa la crosul de bine "Alearga TU pentru Ei!", pentru ca micii si marii pacienti HOSPICE sa beneficieze in continuare de ingrijire medicala paliativa, gratuita. Acea ingrijire medicala, care le  alina durerea, care le readuce zambetul, care le ofera posibilitatea de a spera la un nou "mâine" alaturi de cei dragi.

Haideti sa facem asta, impreuna, pentru Ei! 

O suma donata, cat de mica, va insemna sprijin enorm pentru micutii si adultii cu boli grave.

Multumiri din inima!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Aleargă oriunde pentru EI! EI sunt aduții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin. Pe EI nu-i putem uita în izolare! De aceea, păstrăm distanța și rămânem împreună sprijinul lor. Păstrăm tradiția de 12 ani și alergăm pentru ei, oriunde am fi. Înscrierile de anul acesta sunt gratuite și, mai mult decât atât, spon

 

4 Donații

21 Jul 2021

Ovi Ovi

150 RON
20 Jul 2021
🙏🏽💙
20 Jul 2021

Claudia Neciu

75 RON
💚
20 Jul 2021