Particip la Crosul Aleargă TU pentru EI, powered by MIELE ~ 2021 pentru o cauza draga mie

 

Robert Stefan Burduja Fundația HOSPICE Casa Speranței

21% Complete
105 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Vara asta ne-a adus tuturor o rază de speranță. Ne dorim cu toții normalul pe care l-am lăsat în urmă și avem, acum mai mult decât oricând, speranța că reîntoarcerea la bine e posibilă. Dar să ne amintim că pentru unii dintre noi normalul s-a schimbat definitiv. Și că, speranța lor la mai bine este susținută de voința noastră, a celorlalți.

Alege să fii dintre cei prezenți. Eu alerg pentru EI! Hai alături de mine, și susține cu puțin speranța lor. Pentru că fiecare pas și fiecare donator contează!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Aleargă oriunde pentru EI! EI sunt aduții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin. Pe EI nu-i putem uita în izolare! De aceea, păstrăm distanța și rămânem împreună sprijinul lor. Păstrăm tradiția de 12 ani și alergăm pentru ei, oriunde am fi. Înscrierile de anul acesta sunt gratuite și, mai mult decât atât, spon

 

3 Donații

21 Jul 2021

Ciobanu Marian

30 RON
21 Jul 2021
21 Jul 2021
Robert Stefan Burduja : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Particip la Crosul Aleargă TU pentru EI, powered by MIELE ~ 2021 pentru o cauza draga mie