We are all winners!

 

Camelia Deaconu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
655 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

3 years ago, cancer took my father away. This is by far, the hardest thing I ever had to go through. My father’s death changed my focus on what truly matters in life. I started to see beauty everywhere around me, in the smallest things - plants starting to bud, cocooning butterflies, the exact color blue of the sky.

 I realized that there is no promise of tomorrow. You are given such a small time, and you never know when your time will run out. Many people don’t truly appreciate this. So treasure your life, make it worthwhile. Spend your life doing things that make you happy because you may not have the chance later. Always take opportunities to spend as much time with those you love as you possibly can. Appreciate all they mean to you and never, ever stop showing them how much you love them.

 My dad lived graciously and courageously with it until the very end. In many, many ways, by inspiring me, he is a winner. He was a wonderful role model right to the end.

 I’m running the OMV Petrom Bucharest Half Marathon in his memory. I am sure he can see me and I want him to be proud of “his little girl”. I want to inspire and encourage more cancer patients to think positively, to live an active life, a life of no regrets. To all cancer patients out there, don’t give up hope, because when there’s hope, you have already won half the battle!

 Please run along with me in making your steps count for those in the cancer journey. If you can donate to this cause, I’ll be eternally grateful and you will feel great knowing that you’re helping. No one should fight cancer alone.

 With love and gratitude,

Camelia


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu concurăm unii împotriva celorlalți, ci alergăm cu toții pentru o cauză comună: susținerea serviciilor de îngrijire paliativă a copiilor și adulților care înfruntă o boală incurabilă și a

 

8 Donații

Anonymous

25 RON
Don't stop running for your dreams
13 May 2016
11 May 2016

Oracle

100 RON
WE love you Cami!
26 Apr 2016
Cami, tu esti exemplul de "tot raul spre bine" ! E trist ca a fost nevoie ca tatal tau sa plece, dar ma bucur ca asta a schimbat ceva in tine iar acum te bucuri si mai mult de tot ce iti poate oferi viata, si incerci sa ii inspiri si pe altii sa faca asta. te imbratisez cu drag ! Mi
18 Apr 2016

Radu

300 RON
Pentru putinele proiecte de-a lungul unui an care "conteaza cu adevarat"... Pentru cei care nu se vor opri niciodata... Pentru cei care nu alearga singuri... Pentru cei care au un simt al justitiei si al binelui "integrat"... Pentru toti cei care prin actiunile lor de astazi scriu istoria societatilor de maine prin faptele lor proprii mai mici sau mai mari... Run and never stop !
17 Apr 2016

Miruna Mocanu

30 RON
Bravo Cam! Ai scris minunat! Trebuie sa învățăm toți sa apreciem ceea ce avem pana nu este prea tarziu ! Trebuie sa acordam mai multa grija pentru noi și cei ce ne înconjoară. Tata a fost diagnosticat acum 11 ani cu cancer la oase.... nu exista zi sa nu fim fericiți ca a fost diagnosticat la timp și ca acum știm ceea ce este cu adevarat important ! Nu va lăsați acaparati de bani job și responsabilități. ..... Nu ignorați semnele! Mergeți la control dacă simțiți ca ceva nu este în regula ! Iubiți viața adevărată!
05 Apr 2016
Felicitati Camelia pentru implicare! Succes in tot ceea ce iti propui!
05 Apr 2016
Iti tin pumnii Cami :)
04 Apr 2016
Camelia Deaconu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
We are all winners!