Alergam pentru ei!

 

TEAM HOSPICE Fundația HOSPICE Casa Speranței

20.333333333333% Complete
610 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

ECHIPA HOSPICE

Când cunoști poveștile pacienților și copiilor de la HOSPICE din interior, ești mai motivat nu doar să cauți sprijin în comunitate, ci să te implici și tu la rândul tău. Mai ales când știi și vezi că ei sunt zi de zi într-o cursă continuă. De multe ori, cursa lor e una de ștafetă, preiau unii de la alții inspirație și putere, se motivează reciproc să aibă energie pentru fiecare km din cursa pentru viață. Iar noi, fiecare dintre noi, avem atât de multe de învățat de la ei: începând de la tăria de a manageria problemele și situațiile și până la, paradoxal, felul deplin de a ne bucura și din puțin, fără a aștepta și a tânji după bucuriile mari.
Pe 5 septembrie, vom alerga pentru toți pacienții noștri, pentru familiile lor și pentru toți cei care au și vor avea nevoie de noi. Credem că binele se face implicare cu implicare, așa că noi, echipa HOSPICE: Ana Dinescu, Cătălina Pătrașcu, Dan Popescu, Ștefan Tache, Gina Matei, Alexandra Cristea, Mihaela Zburlis si Aurel Suciu facem echipă la Semimaratonul București. Suntem echipa HOSPICE și alergăm impulsionați de dorința de a aduce speranță acolo unde este atât de multă nevoie de ea!

Suntem mulți și ne așteptăm ca susținerea voastră să fie direct proporțională. Fiecare dintre voi poate participa alături de noi, donând orice sumă, iar banii vor merge direct către susținerea serviciilor acordate gratuit pacienților HOSPICE.

Mulțumiri pline de speranță!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Te invităm să intri in Team HOSPICE la Bucharest Half Marathon 2021 si sa dedici alergarea ta copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. Pentru mai multe informații puteți accesa site-ul nostru. http://team.hospice.ro/ Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. E

 

4 Donații

Speranta nu e fragila.
06 Sep 2021

Anonymous

60 RON
05 Sep 2021

Anonymous

200 RON
03 Sep 2021
Cea mai frumoasa echipa 🤗👏
27 Aug 2021
TEAM HOSPICE : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alergam pentru ei!