Cornel Buliga - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Haideți să facem o faptă bună împreună!

1,247 RON Donatii stranse
62.3385% Complete
2,000 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 12 sept voi alerga Tor des Geants. O cursă de 350 de km ce te poartă pe crestele Alpilor din jurul Vaii Aosta, adunând astfel aprox 27000 metri diferență pozitivă de nivel.

Am decis ca din această cursă să fac și un prilej de a face bine: HOSPICE Casa Speranței oferă îngrijire paliativă pentru adulții și copiii suferinzi de boli incurabile. În același timp, susține și ajută și familiile celor aflați în suferință.

Timpul este de neprețuit și totuși prea des uităm asta, considerând că așa ni se cuvine.
Pacienții susținuți de Hospice NU MAI AU TIMP…
Prin acest proiect HOSPICE, Casa Speranței le oferă TIMP - un timp plin de sperață și de calitate.

De aceea am ales să susțin acest proiect.

În clipurile de mai jos găsești o prezentare mai detaliată a activității Hospice, Casa Speranței:

Și pacienții HOSPICE sunt ai noștri - YouTube

Oamenii din Casa Speranței. Un documentar mai mult despre viață și mai puțin despre moarte - YouTube

Dacă simți că rezonezi cu această cauză, donează și tu cât crezi că face sens pt tine!
Un timp plăcut tuturor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Tor des Geants ~ 2021

TOR330 - Tor des Géants® este prima și singura cursă care combină distanța lungă cu stilul individual al alergătorilor: organizația nu impune nicio etapă obligatorie, iar câștigătorul va

11 Donatii

Mult succes in continuare! Și mai multă promovare!!!
23 Sep 2021
19 Sep 2021

Madi

200 RON
12 Sep 2021
Succes!
12 Sep 2021
Mult succes la TDG! :)
12 Sep 2021

Lizzy

150 RON
12 Sep 2021
Super in tot ceea ce faci. Esti incredibil
07 Sep 2021
Mult succes, Cornel!
03 Sep 2021

Anonymous

30 RON
02 Sep 2021

A.

30 RON
02 Sep 2021

Anonymous

100 RON
31 Aug 2021