Lavinia Ivana - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru Hospice Casa Sperantei

828 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt recunoscatoare că voi avea din nou ocazia,  să alerg pentru a contribui la o cauză nobilă, , iar in cadrul acestui Maraton voi susține cauza Hospice Casa Speranței, fundație care oferă îngrijire paliativă gratuită copiilor și adulților suferinzi de boli terminale.
Este o cauză în care cred cu adevărat pentru că, am avut ocazia să văd cu ochii mei cât de parsiva poate fi o astfel de boală și cât de important este orice gest care poate oferi alinare, fie și numai temporar.

Va multumesc ca ma ajutati sa indeplinesc vise.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest

6 Donatii

Anonymous

150 RON
28 Sep 2021

Anonymous

150 RON
28 Sep 2021

Anonymous

300 RON
28 Sep 2021
Daca putem face un viitor mai bun pentru oameni, de ce sa nu incercam?
28 Sep 2021
28 Sep 2021
28 Sep 2021