Daniela Marin - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru Hospice Casa Sperantei

650 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare tuturor! Sunt Daniela si pe data de 30 octombrie alerg in cadrul Maratonului Raiffeisen Bucuresti pentru Fundatia HOSPICE Casa Sperantei.

HOSPICE Casa Sperantei ofera gratuit de 29 de ani servicii de ingrijiri paliative copiilor si adultilor care sufera de boli incurabile. Mai multe detalii despre organizatie puteti gasi aici: https://www.hospice.ro/

Ma puteti sustine prin donatii apasand butonul 'Vreau sa fac o donatie', orice suma ajuta enorm si va fi donata automat catre HOSPICE.

Va multumesc tuturor,

Daniela


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest

8 Donatii

21 Oct 2021
Bafta Dana!!! Felicitări Hospice🙏
21 Oct 2021
16 Oct 2021

Mihai Caramizaru

50 RON
16 Oct 2021
Felicitari Daniela, sa fii printre primii si sa o tii tot asa!
15 Oct 2021
Te apreciez maxim Dana! Pentru gestul tău valoros. Pentru ca iti pasa. Pentru ca faci posibil acest efort de antrenare și participare. Îmbrățișări și succes!
15 Oct 2021

Anonymous

50 RON
15 Oct 2021

ELENA TUTUNARU

50 RON
15 Oct 2021