Gabriela Constantin - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Eu sunt Gabriela, susțin din suflet voluntariatul și inițiativele ce pot aduce o șansă celor mai puțin favorizați. Am apreciat foarte tare inițiativa Hospice Casa Speranței și tot ce au putut crea acești oameni minunați pentru a sprijini copiii și adulții cu boli terminale și familiile acestora, oferind îngrijire paliativa, sprijin, îndrumare, oferindu-le bucurie și alinare chiar și în cele mai provocatoare momente.

Sunt recunoscătoare că pot aduce o contribuție pentru aceasta cauză nobilă, apreciez din suflet sprijinul și cred că împreună putem face o diferență pentru acești oameni


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest

2 Donatii

Anonymous

350 RON
27 Oct 2021

NIG

150 RON
Felicitări Gaby pentru frumosul gest😘
05 Oct 2021