Andreea Barbu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru Hospice Casa Sperantei

80 RON Donatii stranse
16% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Eu sunt Andreea, Am intalnit oportunitatea de a alerga la un maraton pentru o cauza nobila, iar in cadrul acestui maraton voi sustine cauza Hospice Casa Sperantei, fundatie care ofera ingrijire paliativa gratuita copiilor si adultilor suferinzi de boli terminale.

Ma bucur ca pot sa contribui la aceasta cauza care schimba vieti si aduce consolare oamenilor care lupta cu boala. Orice ajutor e binevenit. Haideti sa aducem zambete pe fetele oamenilor care nu credeau ca mai pot sa zambeasca!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest

2 Donatii

Anonymous

30 RON
30 Sep 2021

Anonymous

50 RON
30 Sep 2021