“Giving yourself to others is the most important thing. When you give, you get something in return." (Michael Milken)

 

Ana-Maria Panturu Fundația HOSPICE Casa Speranței

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

A few weeks ago, I have decided to participate in the halfmarathon as to help the people in need and give them hope for tomorrow.
My determination was given by the fact that few years ago my grandmother suffered an accident in which one of her legs was amputated. From that day she began to hope again regarding the leg prosthesis struggling to live her life with joy even if she was not the same anymore.
We must run with hope in heart and dreams in head in order to give strength to those who face tomorrow.
Let’s carry all the power to help the people in need!

In urma cu cateva saptamani,  m-am hotarat sa particip la semimaraton pentru a-i ajuta pe oamenii aflati in suferinta si a le reda speranta pentru un viitor mai bun.
Am fost determinata de faptul ca acum cativa ani bunica  mea a suferit un accident  in urma caruia unul din picioare i-a fost amputat. Din acel moment ea a inceput sa spere din nou, folosindu-se de proteza, incercand sa traiasca viata cu bucurie, chiar daca nu mai era aceeasi persoana de inainte.
Trebuie sa alergam cu speranta in suflet si visuri in minte pentru a le oferi putere celor care infrunta ziua de maine.
Sa ne adunam fortele pentru a-i ajuta pe cei in suferinta!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu concurăm unii împotriva celorlalți, ci alergăm cu toții pentru o cauză comună: susținerea serviciilor de îngrijire paliativă a copiilor și adulților care înfruntă o boală incurabilă și a

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Ana-Maria Panturu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
“Giving yourself to others is the most important thing. When you give, you get something in return." (Michael Milken)