VINO SĂ SUSȚINEM ÎMPREUNĂ SĂNĂTATEA!

 

Dada Iliescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

18% Complete
90 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pasiunea pentru alergare nu este niciodata atat puternica si de frumoasa ca atunci cand esti alaturi de cei care au nevoie de sprijin si carora le poti aduce putina alinare.

Fii si tu alaturi de mine si de HOSPICE Casa Sperantei!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu concurăm unii împotriva celorlalți, ci alergăm cu toții pentru o cauză comună: susținerea serviciilor de îngrijire paliativă a copiilor și adulților care înfruntă o boală incurabilă și a

 

3 Donații

Virgil Alecu

30 RON
Mult succes in tot ceea faci! Si stiu ca atunci cand faci ceva din pasiune, o faci cu tot sufletul!
21 May 2016

Anonymous

30 RON
27 Apr 2016
Succes Daniela!
27 Apr 2016
Dada Iliescu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
VINO SĂ SUSȚINEM ÎMPREUNĂ SĂNĂTATEA!