Alerg pentru pacientii cu boli incurabile

 

Paul Ionescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

In 30 octombrie voi alerga in cursa de 10 Km din cadrul Maratonului Bucuresti pentru a sustine Fundatia Hospice in misiunea lor de a ajuta persoanele cu boli incurabile. Ajuta-ma sa ajut!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest Running Club informează că, după analizarea situației actuale și evaluarea tuturor scenariilor, împreună cu partenerii și factorii de decizie implicați în procesul de organizare, este încre

 

3 Donații

Sa fim generosi cu semenii nostri in clipe de suferinta!
19 Oct 2021

Anonymous

150 RON
16 Oct 2021

Anonymous

200 RON
succes
15 Oct 2021