Echipa HEINEKEN - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Hai sa ajutam impreuna!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
5,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare tuturor,

Pe 30 octombrie echipa HEINEKEN va alerga pentru Hospice Casa Sperantei in cadrul Maratonului Bucuresti si avem nevoie de ajutorul vostru. De ce? Pentru ca nu este niciodata tarziu sa faci o fapta buna.

HOSPICE este cea mai mare fundație din tara care ofera gratuit servicii specializate pentru ingrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. Organizația are două centre cu servicii integrate, in Brașov si București, si echipe mobile in Fagaras și Zarnești. Mai multe detalii puteti gasi aici: www.hospice.ro


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!