Mihai Toma - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE Casa Sperantei

365 RON Donatii stranse
73% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare! Anul acesta, pe 31 octombrie alerg in cadrul Maratonului Raiffeisen Bank pentru Fundatia HOSPICE Casa Sperantei.

HOSPICE Casa Sperantei ofera gratuit de aproape 30 de ani servicii de ingrijiri paliative copiilor si adultilor care sufera de boli incurabile. Mai multe detalii despre organizatie puteti gasi aici: https://www.hospice.ro/

Ma puteti sustine prin donatii apasand butonul 'Vreau sa fac o donatie', orice suma ajuta enorm si va fi donata automat catre HOSPICE.

Va multumesc tuturor,

Mihai


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest

7 Donatii

Anonymous

30 RON
22 Oct 2021

Anonymous

75 RON
22 Oct 2021
Multumesc si mult succes!
22 Oct 2021

Anonymous

30 RON
22 Oct 2021
100 RON
22 Oct 2021
22 Oct 2021

SILVIU PETRESCU

50 RON
22 Oct 2021