Sorina Lorincz - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru Viață - Team HOSPICE

450 RON Donatii stranse
90% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Vino alături de mine să alergăm pentru cei care nu pot. Dacă nu vrei să alergi dar vrei să ajuți, o poți face printr-o donație; astfel îmi susții participarea și îi ajuți pe copilașii și adulții cu boli incurabile să trăiască mai mult.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest

8 Donatii

28 Oct 2021

Anonymous

50 RON
Spor Sorina 💪
25 Oct 2021

Anonymous

60 RON
Bine Sori!!! :)
23 Oct 2021
Felicitări și mult succes, Sorina!
22 Oct 2021

Anonymous

20 RON
💪🏼💪🏼👌🏼👏🏼👏🏼🤗🤗🤗
21 Oct 2021

Anonymous

50 RON
Spor la alergat si felicitari!
21 Oct 2021

Anonymous

20 RON
Felicitari, Sorina!
21 Oct 2021
21 Oct 2021