Izabela Corina Juncu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru Hospice Casa Speranței

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pacienții de la HOSPICE Casa Speranței, adulți și copii, își găsesc puterea, în ciuda durerilor fizice și psihice, de a spera. Că mâine nu doar că o să vină, dar o să fie și blând. Un mâine blând. La HOSPICE găsesc alinare pentru durerile crunte, găsesc sprijin, zâmbete și îmbrățișări din partea celor care, teoretic, își fac meseria. Practic, își fac misiunea de făcători de bine.

Și eu pot să fac bine și aleg să urmez această cale! Voi alerga pentru pacienții HOSPICE, pentru familiile lor, pentru toți cei care au nevoie să se alimenteze cu speranța că mâine e o nouă zi și că mâine va fi bine. Voi îmbrăca tricoul verde speranță TeamHospice pe 30 octombrie și la Maratonul București sper să duc cursa până la capăt, ca viața atâtor oameni să fie, tot până la capăt, demnă.

În numele acestor pacienți, vă invit să mă susțineți, să donați orice sumă, banii donați au o destinație sigură: susținerea serviciilor acordate gratuit pacienților HOSPICE.

Mulțumiri și să găsiți în voi motivația de a face bine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!