Sorin Danaila - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Running a Half Marathon for HOSPICE Casa Sperantei

350 RON Donatii stranse
17.5% Complete
2,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Viata este un echilibru intre a da si a primi. Am dorit sa alerg pentru HOSPICE Casa Speranței, cei care ofera  îngrijire paliativă gratuită pentru mai mult de 40.000 de copii si adulti care suferă de boli incurabile. Sunt bucuros sa primesc un gand bun sau o DONATIE din partea voastra !

Life is a balance between giving and receiving. The more you give, the more abundance will fill your life with joy. I am happy to run for HOSPICE Casa Speranței, which offers free palliative care to more than 40.000 children and adults suffering from incurable diseases.Thanks for cheering me up and for a DONATION !

"Nobody made a greater mistake than he, who did nothing because he could only do a little "

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest

2 Donatii

Bafta!
29 Oct 2021
28 Oct 2021