VOINTA ESTE TOTUL

 

Carmen Ionescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

6% Complete
30 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pe data de 15 Mai 2016 voi fi prezenta la Cursa OMV Petrom (10km - individual).

Ca proaspata mamica, am inceput sa alerg de anul trecut, dorind sa revin la kilogramele de dinainte de sarcina. A fost, in primul rand, un exercitiu de vointa.

Voi alerga pentru cauza HOSPICE Casa Sperantei, dorind sa fiu alaturi de semenii nostri si sa le pot aduce macar putina buna dispozitie si optimism prin donatiile stranse.

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Team HOSPICE la Semimaratonul OMV Petrom București 2016 Aleargă pe 15 mai 2016 la Semimaratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu concurăm unii împotriva celorlalți, ci alergăm cu toții pentru o cauză comună: susținerea serviciilor de îngrijire paliativă a copiilor și adulților care înfruntă o boală incurabilă și a

 

2 Donații

12 May 2016

Raluca

10 RON
Mult succes, Carmen!
04 May 2016
Carmen Ionescu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
VOINTA ESTE TOTUL