Cel mai frumos cadou!

 

Ion Melinte Fundația HOSPICE Casa Speranței

65.6% Complete
328 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta am ales să îmi sărbătoresc ziua într-un mod cu totul special: donând-o către HOSPICE Casa Speranței.

Deoarece ”Dar din dar se face Rai”, îmi doresc ca de ziua mea să primesc cadourile diferit- sub formă de donație spre pacienții care suferă de boli incurabile.

TIMPUL este cea mai prețioasă resursă a noastră, iar de asta vă îndemn și eu să donați pentru cauza pe care o susțin, să donați pentru a le da TIMP pacienților... un TIMP plin de SPERANȚĂ!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Speranței, cei mici au parte de activități de terapie prin artă, ludoterapie, terapie cu animale și meloterapie, socializează și beneficiază de suport psihologic oferit de specialiștii noștri.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

La multi ani si multa sanatate! Felicitari pentru gestul de a sprijini Fundatia Hospice.
20 Dec 2021
La mulți ani sănătoși și fericiți alături de cei dragi!
20 Dec 2021
19 Dec 2021

Anonymous

53 RON
19 Dec 2021
18 Nov 2021
Ion Melinte : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Cel mai frumos cadou!