Mihaela Sburlis - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi!

170 RON Donatii stranse
34% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În fiecare an, când se apropie ziua mea nu știu ce îmi doresc să primesc cadou. Ei bine, anul acesta este pentru prima dată când știu foarte bine ce îmi doresc.

Așadar, îmi dăruiesc ziua de naștere pacienților HOSPICE Casa Speranței, pentru care cel mai prețios cadou este sănătatea. La HOSPICE, fiecare ajutor mic este mare, așa că dacă vrei să îmi faci o bucurie, și totodată, să faci o faptă bună, te invit să faci o donație oricât de mică sau mare poți tu.

Toți banii strânși merg către adulții și copiii care sunt îngrijiți cu dedicare de oamenii minunați de la HOSPICE Casa Speranței.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

4 Donatii

16 Dec 2021

Anonymous

30 RON
14 Dec 2021

Anonymous

40 RON
14 Dec 2021

Veronica Serban

50 RON
13 Dec 2021